CitizenM "Meet the new way to hotel"

 20/10/2021

Next level BMS systems and the journey to SMART buildings (ESG / CRREM).

CitizenM "Meet the new way to hotel"

Next level BMS systems and the journey to SMART buildings (ESG / CRREM).

CitizenM heeft deze zomer haar deuren geopend in Los Angeles en gaat in de herfst haar deuren openen in San Francisco en komende winter in Miami, Boston en Seattle en een tweede vestiging in Washington.  

Verder gaan ze de komende 2 jaren uitbreiding in London, Parijs en nieuwe locaties in Rome, Dublin, Austin, en Menlopark verwezelijken. Deze prachtige hotels op toplocaties worden toegevoegd aan de bestaande portefeuille in New York, Amsterdam, Rotterdam Copenhagen, Zurich, Genève en Azië.  

Climood, partner van CitizenM is sinds 2020 the quality gate voor het MEP-BMS proces en adviseur in de reis naar SMART Buildings. 

1e doelstelling is om de juiste MEP-BMS -IT infra structuur te creëren om vervolgens deze in de Siemens cloud omgeving te integreren. Vanuit de cloud kan CitizenM haar property global beheren en is klaar voor BMS SaaS om deze flexibel en op maat in te vullen. Middels IoT Technology uitbreidbaar naar SMART buildings platform om de volgende stappen  te kunnen zetten in ESG en CRREM en dienen CitizenM in haar “meet the new way to hotel" en het bieden van affordable luxury for the people.

In de reis naar SMART Buildings heeft CitizenM een strategische samenwerking opgezet met Siemens global smart infra structure.  

In het MEP-BMS  proces van ontwerp tot overdracht, zijn onder andere qualiteitschecks opgenomen zowel op afstand als op locatie. Samenwerking, specialistische kennis, people en change management staan hierin centraal.  

Na een super intensieve COVID-periode van 1,5 jaar waarin creatief en innovatief is gewerkt door alle development and project teams is Climood deze week gestart met haar USA on-site checks in San Francisco waar de BMS-witness test is uitgevoerd. November zullen we Miami en Washington bezoeken en in December Los Angelos en Seatle.  

Graag delen we onze avonturen en reis met jullie door de USA!!!  

Climood "arranged with the MOOD-FACTOR"

Meer nieuws

Onze webiste is LIVE!

Climood Dit artikel lezen

Interesse
in onze diensten?

Contact ons TEAM!

Climood

De persoonlijke verbinders met technische kennis, geregeld met gevoel!

+316 376 55 029 info@climood.nl Contact opnemen