Geregeld met Gevoel.

Over het algemeen heeft ieder mens behoefte aan een gezond, fijn en prettig leefklimaat; ZORG VOOR ONZE AARDE. Climood zoekt hiervoor altijd de best passende situatie en oplossing. Arjo van den Elshout oprichter van CLIMOOD zegt het volgende hierover: naast deze primaire behoefte ben ik vanuit mijn jeugd enorm gefascineerd en geïnspireerd geraakt door de wetenschapper en astronaut Wubbo Ockels. Met de laatste woorden vanuit zijn final speech: 

Hiermee ben ik aan de gang gegaan om deze levenswijsheid door te geven en te vertalen naar de wereld van SMART BUILDINGS en klimaatregeltechniek.

Ook Albert Einstein geeft als theoretische natuurkundige en als ontwikkelaar van de relativiteittheorie aan dat om onze planeet te kunnen redden van haar ondergang dit nooit opgelost kan worden vanuit een IK gerichte maar vanuit een WIJ gerichte maatschappij. In een WIJ gerichte maatschappij gaat het veel meer om welzijn, geluk en bewustzijn. In deze nieuwe wereld staat IK op de tweede plaats ten gunste van het mondiaal denken en de overkoepelende verbondenheid van mensen onderling en met de natuur.  

Vanuit deze filosofie wil ik bij het creëren van SMART BUILDINGS en een prettig en fijn binnenklimaat voor gebouwgebruikers, in een oprechte samenwerking met diegene die hierbij betrokken zijn en dit mogelijk kunnen maken, de persoonlijke verbinders die het regelen met gevoel! 

 

Advies

Climood

De persoonlijke verbinders in SMART BUILDING Processen en optimaliseren Building Managment Systems.

Meer over advies

Services

Climood

Toepassen en implementeren van technisch specialisme op locatie.

Meer over services

Connect

Climood

Het helpen van bedrijven en personen met de MOOD factor.

Meer over connect

Interesse
in onze diensten?

Contact ons TEAM!

Climood

De persoonlijke verbinders met technische kennis, geregeld met gevoel!

+316 376 55 029 info@climood.nl Contact opnemen